FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FAH - Dopuna najave fotografija za utorak, 30. studenog

ZAGREB, 30. studenog 2004. (Hina) - Dopuna najave važnijih događaja zautorak, 30. studenog, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 30. studenog 2004. (Hina) - Dopuna najave važnijih događaja za utorak, 30. studenog, koje ćemo popratiti fotografijama.

VIANGCHAN - U prijestolnici Laosa završava dvodnevni sastanak na vrhu šesnaest azijskih zemalja koje čine polovicu svjetskog stanovništva. Na sastanku sudjeluju šefovi država i vlada deset zemalja iz Udruženja zemalja jugoistočne Azije (ASEAN) te visoki dužnosnici partnerskih zemalja Kine, Indije, Japana, Južne Koreje te Australije i Novog Zelanda.

KIJEV - Hina nastavlja pratiti razvoj događaja u Ukrajini. Predsjednik na odlasku Leonid Kučma u ponedjeljak je predložio održavanje novih predsjedničkih izbora i naglasio da se na njima ne namjerava kandidirati. Ukrajinski Vrhovni sud najavio da će najranije u ponedjeljak donijeti konačnu odluku o rješavanju krize koja je zahvatila zemlju nakon drugog kruga predsjedničkih izbora, a u kojem oporbeni kandidat Viktor Juščenko osporava pobjedu premijera Viktora Janukoviča tvrdeći da su izbori bili neregularni.

RIM - U Italiji se održava generalni štrajk protiv prijedloga proračuna za 2005. godinu, u kojem su planirane uštede od 25 milijardi eura i protiv porezne reforme, koju je prošloga petka objavila vlada Silvia Berlusconija.

OTTAWA - Američki predsjednik George Bush dolazi u dvodnevni posjet Kanadi.

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Uros Andrić

Poslijepodne - Sandro Lendler

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙