FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAVIJAČI LIVERPOOLA I EVERTONA PROTIV STADIONA

LIVERPOOL, 29. studenog (Hina/Reuters) - "S njima ne želimo imatiništa zajedničko," jedina je stvar oko koje su se dogovorili navijačiengleskih nogometnih premerligaša Liverpoola i Evertona.
LIVERPOOL, 29. studenog (Hina/Reuters) - "S njima ne želimo imati ništa zajedničko," jedina je stvar oko koje su se dogovorili navijači engleskih nogometnih premerligaša Liverpoola i Evertona.

Nakon što čelnici Liverpoola predložili svom gradskom suparniku gradnju zajedničkog stadiona, navijači "Redsa" i "Bluesa" ustali su protiv te ideje.

"Nemoguće je dijeliti dom s nekim koga mrziš. To je suluda ideja," poručio je Andy Neymen navijač Liverpoola.

Protiv zajedničkog doma je i novi menadžer Liverpoola, Rafa Benitez. "Mislim da to nije pametna ideja. Svaki klub mora imat svoj stadion, svoj dio povijesti," kazao je Benitez.

Sredinom ovoga tjedna britanski ministar sporta Richard Caborn sastat će se s predstavnicima oba kluba kako bi razmotrili ideju o zajedničkom stadionu. U Liverpoolu su već izradili planove za novi Stanley Park sa 60.000 mjesta, no zbog velikih troškova gradnje (oko 150 milijuna dolara) ponudili su Evertonu da zajedno izgrade stadion.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙