FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VELESLALOM ASPEN: JANICA TREĆA

ASPEN/ZAGREB, 26. studenog 2004. (Hina) - Hrvatska skijašica JanicaKostelić osvojila je treće mjesto na veleslalomu za Svjetski kup uameričkom skijalištu Aspenu.
ASPEN/ZAGREB, 26. studenog 2004. (Hina) - Hrvatska skijašica Janica Kostelić osvojila je treće mjesto na veleslalomu za Svjetski kup u američkom skijalištu Aspenu.

Trostruka olimpijska prvakinja bila je vodeća nakon prve vožnje, no nakon druge je ipak bila iza pobjednice Finkinje Tanje Poutiainen i prošlogodišnje pobjednice Svjetskog kupa Šveđanke Anje Paersson. Finkinja je do pobjede došla u ukupnom vremenu 2:12.49 minuta, Paersson, koju su posljednjih dana mučili sinusi, bila je druga sa devet stotinki slabijim rezultatom, dok je Janica za pobjednicom zaostala 15 stotinki.

Kostelić (22) je nakon velike stanke zbog brojnih ozljeda i bolesti, stanke koja je trajala čak 586 dana, na otvorenju sezone krajem listopada u austrijskom Soeldenu bila osma u veleslalomu, pa sada ima ukupno 92 boda. Podsjetimo, Janica Kostelić nikada nije pobijedila u veleslalomskoj utrci Svjetskog kupa.

Nika Fleiss je sa visokim startnim brojem nakon diskvalifikacije Norvežanke Viken imala 42. vrijeme prve vožnje zaostavši 5:05 sekundi za Janicom. Nastupilo je 69 skijašica, a težak pad doživjela je Jessica Walter iz Lihtenštajna koja je, prema prvim vijestima, slomila nogu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙