FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za utorak, 23. studenoga

ZAGREB, 23. studenog 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak,23. studenoga, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 23. studenog 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 23. studenoga, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Konferencija za novinare Ujedinjenih sindikata prosvjete i znanosti održat će, kako se navodi u pozivu, kratku konferenciju za novinare uoči najavljenih prosvjeda. Prosvjed su najavili nezadovoljni iznosom predviđenim za školstvo i znanost u prijedlogu proračuna za 2005. (10.00 sati).

ZAGREB - Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) i Hrvatska seljačka stranka (HSS) javno će potpisati sporazum o zajedničkom nastupu na izborima za regionalnu i lokalnu samoupravu 2005., a potpisivanju će biti nazočni članovi vodstava dviju stranaka. Predsjednici SDP-a i HSS-a Ivica Račan i Zlatko Tomčić održat će tim povodom konferenciju za novinare (11.00 sati).

CAVTAT - Drugi Regionalni gospodarski forum za jugoistočnu Europu pod nazivom "Konkurenti i partneri na putu u EU", na čijem će svečanom otvorenju biti i predsjednik Republike Stjepan Mesić, održat će se u utorak i srijedu u cavtatskom hotelu "Croatia" (09.00 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Hrvoje Krstičević

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙