FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PAPA SVE TEŽE GOVORI

RIM, 22. studenoga 2004. (Hina/AR) - Papa Ivan Pavao II. sve težegovori zbog napredovanja Parkinsonove bolesti od koje boluje, piše uponedjeljak list "Corriere della Sera".
RIM, 22. studenoga 2004. (Hina/AR) - Papa Ivan Pavao II. sve teže govori zbog napredovanja Parkinsonove bolesti od koje boluje, piše u ponedjeljak list "Corriere della Sera".

Papa, koji je u svibnju navršio 84 godine, ima problema s gutanjem što je posljedica napredovanja Parkinsonove bolesti, piše list i objašnjava zašto se Papa u nedjelju tijekom angelusa zaustavio tri puta i kašljao tijekom obraćanja vjernicima.

No također list dodaje da to ne znači da je "Papino zdrastveno stanje sada lošije negoli je bilo prije godinu dana između listopada i Božića kada se nije moglo vjerovati da će još putovati, a ipak je u proljeće i ljeto ove godine bio u Švicarskoj, Lourdesu i Loretu".

Sada se govori kako bi u proljeće sljedeće godine mogao posjetiti Bari, a u lipnju ponovno bi mogao otići u svoju Poljsku, dok se za kolovoz najavljen posjet Koelnu u Njemačkoj gdje će se održati međunarodni dan mladeži.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙