FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BELGIJA: ZBOG UZIMANJA KOKAINA KAZNA OD SAMO PET MJESECI

BRUXELLES, 19. studenog (Hina/Reuters) - Napadač belgijskog nogometnogprvoligaša Standarda iz Liegea Alexandros Kaklamanos kažnjen je sa petmjeseci zabrane nastupanja zbog pozitivnog dopinškog testa na kokain,što je manje od minimalne kazne koju preporuča Međunarodni nogometnisavez (FIFA), a koja iznosi šest mjeseci.
BRUXELLES, 19. studenog (Hina/Reuters) - Napadač belgijskog nogometnog prvoligaša Standarda iz Liegea Alexandros Kaklamanos kažnjen je sa pet mjeseci zabrane nastupanja zbog pozitivnog dopinškog testa na kokain, što je manje od minimalne kazne koju preporuča Međunarodni nogometni savez (FIFA), a koja iznosi šest mjeseci.

"To je zato što naš nogometni savez mora donositi odluke u skladu s civilnim zakonima u Belgiji, ali očekujemo da ćemo već do kraja ove godine uskladiti pravilnike našega saveza s FIFA-inim", rekao je glasnogovornik Belgijskog nogometnog saveza Nicolas Cornu.

Kaklamanos je bio pozitivan na kontroli nakon prvenstvenog dvoboja između Standarda i FC Bruxellesa 28. kolovoza ove godine.

Kaklamanosova suspenzija ističe 18. travnja sljedeće godine, a njegov klub ga je otpustio odmah nakon što je potvrđeno da je i "B" nalaz pozitivan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙