FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NJEMAČKA: BERGER NOVI TRENER HANSE

BERLIN, 17. studenog 2004. (Hina/DPA) - Njemački prvoligaš HansaRostock od srijede ima novoga trenera - Joerga Bergera, poznatog poreputaciji spašavanja klubova od ispadanja.
BERLIN, 17. studenog 2004. (Hina/DPA) - Njemački prvoligaš Hansa Rostock od srijede ima novoga trenera - Joerga Bergera, poznatog po reputaciji spašavanja klubova od ispadanja.

Bergeru (60) je ponuđen ugovor do lipnja 2006, a kao trener će naslijediti Juria Schluenza, koji je dao ostavku nakon domaćeg poraza od čak 6:0 protiv HSV Hamburga, kojim je jedini klub iz Istočne Njemačke u Bundesligi pao na zadnje mjesto sa samo 8 bodova iz 13 susreta.

Poznat po diktatorskom odnosu prema nogometašima, Berger je promijenio mnogo klubova u karijeri, a s njim su Eintracht Frankfurt, Koeln i Schalke 04 izbjegli ispadanje. U karijeri je trenirao Fortunu Dusseldorf, Hanover, Freiburg, Karlsruhe, švicarski Basel i turski Bursaspor, dok mu je najveći uspjeh ovogodišnji ulazak u finale Njemačkog kupa sa drugoligašem Alemanniom Aachen. U finalu je izgubio od Werder Bremena (3:2) i odmah dao ostavku jer mu predsjednik nije čestitao.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙