FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP MASTERS: POBJEDE RODDICKA, HEWITTA I SAFINA

HOUSTON, 17. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Pobjedama AmerikancaRoddicka, Australca Hewitta i Rusa Safina u Houstonu je nastavljen ATPMasters Cup, završno natjecanje osmorice najboljih tenisača svijeta.
HOUSTON, 17. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Pobjedama Amerikanca Roddicka, Australca Hewitta i Rusa Safina u Houstonu je nastavljen ATP Masters Cup, završno natjecanje osmorice najboljih tenisača svijeta.

U svojem rodnom gradu Roddick je svladao Britanca Tima Henmana sa 7:5, 7:6, a prepune tribine Westside Tennis Cluba izdržale su i gotovo dvosatni prekid zbog kiše, a Roddick ih je nagradio pobjedom nad najstarijim tenisačem na natjecanju i jedinome bez turnirske pobjede ove sezone.

Iako je do sinoć izgubio čak tri od četiri međusobna susreta, Roddick je pronašao način kako se suprostaviti servis-volej igri Henmana, zapravo, učinio je to samo jednom iskoristivši jedinu loptu za obrat za dobitak prvoga seta. U drugom su morali igrati "tie-break", nakon što Britanac nije iskoristio svoje dvoje "break-prilike", a potom je prokockao vodstvo od 5:2 u 13. igri.

"Henman uvijek dobro igra protiv mene i morao sam jako paziti. Iskoristio sam svoju jedinu šansu za obrat i to je bilo dovoljno", kazao je Roddick, dok je Henman ključnim smatrao prednost domaćeg terena.

"Protiv Andya sam dosad imao nekoliko zbilja odličnih mečeva, a večeras je sreća bila na njegovoj strani. Sreća i gledatelji, došlo ih je zaista puno i svi su navijali protiv mene".

Australac Lleyton Hewitt je u nastavku dvoboja prekinutog još u ponedjeljak zbog kiše svladao Španjolca Carlosa Moyu 6:7, 6:2, 6:4 i potvrdio odlučnost da osvoji i treći puta Masters Cup. Španjolac u cijelom susretu nije imao nijednu loptu za obrat.

Rus Marat Safin nije imao problema sa Argentincem Guillermom Coriom (6:1, 6:4) u susretu koji je trajao samo jedan sat. Iako se po dolasku u Houston veliki Rus žalio što mora igrati na otvorenome, igra protiv Corie bila je fenomenalna, makar treba znati da je Argentincu to bio prvi meč nakon operacije ramena u srpnju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙