FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MAURESMO OTKAZALA FED CUP

PARIZ, 16. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Braniteljice naslova u FedCupu tenisačice Francuske nastupit će na završnici u Moskvi bez svojenajbolje igračice Amelie Mauresmo, koja je objavila da odustaje kakobi se što bolje pripremila za sljedeću sezonu.
PARIZ, 16. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Braniteljice naslova u Fed Cupu tenisačice Francuske nastupit će na završnici u Moskvi bez svoje najbolje igračice Amelie Mauresmo, koja je objavila da odustaje kako bi se što bolje pripremila za sljedeću sezonu.

"Nikad nije lako otkazati nastup za vlastitu reprezentaciju. No, dođe trenutak u karijeri kad morate donijeti teške odluke. Moj je cilj osvojiti grand slam turnir, a to mogu samo ako budem fizički spremna", izjavila je Mauresmo.

Otkaz Amelie Mauresmo veliki je udarac za izbornika Guya Forgeta, koji će umjesto nje pozvati Emilie Loit. Tu su još iskusna Mary Pierce, Nathalie Dechy i tinejdžerka Tatiana

Golovin. No, Forget bi mogao ostati i bez Mary Pierce, koja je nedavno izjavila da će zaigrati u Moskvi samo ako u reprezentaciji bude i Mauresmo.

Najveće favoritkinje završnice Fed Cupa, koja se od 24. do 28. studenoga održava u Moskvi, su Ruskinje za koje će igrati pobjednica Roland Garrosa Anastazija Miskina, osvajačica US Opena Svetlana Kuznjecova, te Vera Zvonareva i Elena Lihovčeva.

U polufinalu se sastaju Francuska i Španjolska, te Rusija i Austrija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙