FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obitelj iz Krškog poginula u prometnoj nesreći na zagrebačkoj zaobilaznici

ZAGREB, 15. studenog 2004. (Hina) - U teškoj prometnoj nesreći koja sesinoć oko 22 sata dogodila na zagrebačkoj zaobilaznici stradala jeobitelj Dvorančić iz Krškog, izvijestila je danas zagrebačka policija.
ZAGREB, 15. studenog 2004. (Hina) - U teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć oko 22 sata dogodila na zagrebačkoj zaobilaznici stradala je obitelj Dvorančić iz Krškog, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Nesreća se dogodila nedaleko od čvora Jankomir kada je vozač automobila peugeot izgubio nadzor nad upravljačem i u zanošenju prednjim djelom vozila naletio na središnju metalnu ogradu.

Desnom bočnom stranom vozilo je potom silovito udarilo u prometni znak i prepolovilo se, a zadnji dio nastavio je kliziti i strugati po metalnoj ogradi. Nakon 70-ak metara zadnja polovina automobila zaustavila se i zapalila, kažu u policiji.

Na mjestu nesreće smrtno su stradale dvije osobe od kojih je jedna pronađena karbonizirana u zadnjem djelu automobila.

Tijekom očevida policija je utvrdila da je u nesreći teško ozlijeđen Svetko Dvorančić (43), dok je njegova supruga Mirjana (42) poginula na mjestu nesreće. Identitet karbonizirane osobe policija još nije utvrdila, no u automobilu je pronađena putovnica na ime maloljetnog Dejana Dvorančića (14) sina Svetka i Mirjane.

Nakon očevida mrtva tijela prevezena su z Zavod za sud med i kriminalistiku, a Svetko Dvorančić od ozljeda je oko 2,45 sati preminuo u bolnici Sestara milosrdnica.

Policija nije utvrdila tko je od supružnika upravljao automobilom, a po riječima glasnogovornice Gordane Vulame točne okolnosti nesreće još se utvrđuju.

Dodala je da su supružnici imali dvojno državljanstvo Slovenije te i BiH.

Dio zagrebačke obilaznice između čvora Lučko i Jankomir zbog ove je nesreće bio zatvoren za sav promet do 2,35 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙