FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŠAH. ANTE BRKIĆ DESETI

IRAKLION, 13. studenog (Hina) - Pobjedom u posljednjem kolu Svjetskogprvenstva mladih naš međunarodni majstor Ante Brkić osvojio je desetomjesto u konkurenciji igrača do 16 godina.
IRAKLION, 13. studenog (Hina) - Pobjedom u posljednjem kolu Svjetskog prvenstva mladih naš međunarodni majstor Ante Brkić osvojio je deseto mjesto u konkurenciji igrača do 16 godina.

Do najboljeg rezultata naših predstavnika na ovom natjecanju Brkić je stigao neporažen, s četiri pobjede i čak sedam remija. Bio je rangiran kao šesti igrač u svojoj skupini, ali pretjeranom miroljubivošću nije ni došao u priliku da napravi nešto više. U istoj skupini Marin Bosiočić je remijem u posljednjem kolu zaostao za Brkićem pola boda i sa 6,5 bodova osvojio je 17. mjesto.

Drugom uzastopnom pobjedom međunarodni majstor Davorin Kuljašević (18) je natjecanje završio na skromnom 27. mjestu sa 6,5 bodova. Solidan rezultat ostvario je Zvonimir Iveković (12), koji je sa 6,5 osvojenih bodova završio na 34. mjestu u konkurenciji 122 igrača.

Porazima u posljednjem kolu Saša Martinović (14) i Kristina Šolić (18) znatno su pokvarili plasman. Sa šest osvojenih bodova završili su na 41. odnosno 30. mjestu. Od dvanaestero naših predstavnika više od 50 posto, odnosno po 5,5 bodova osvojili su Tihana Iveković i Barbara Rački (10), te Ivana Iveković (14) i Borka Frančišković (16). Ukupan dojam nije povoljan jer nije bilo nikakvih naznaka da ćemo isplivati iz sivila osrednjosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙