FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MAGATH ČISTI MOMČAD BAYERNA

MUNCHEN, 11. studenog (Hina/Reuters) - Trener njemačkog nogometnogvelikana Bayern Munchena, Felix Magath najavio je kako će na koncu ovesezone smanjiti momčad za četvoricu igrača.
MUNCHEN, 11. studenog (Hina/Reuters) - Trener njemačkog nogometnog velikana Bayern Munchena, Felix Magath najavio je kako će na koncu ove sezone smanjiti momčad za četvoricu igrača.

"Trenutačno imamo 26 igrača, a želim imati 22 igrača u svlačionici," kazao je Magath. Strateg bavarske momčadi nije želio otkriti imena igrača koji će na pustiti Munchen, no ipak je dodao kako se ne radi o napadačima.

"Trenutačno imamo višak igrača u veznoj liniji, te obrani," dodao je Magath. Dakle, Vahid Hashemian, Roy Makaay, Claudio Pizarro, Roque Santa Cruz, José Paolo Guerrero i Alexander Zickler nemaju razloga za zabrinutost.

Prema pisanju njemačkih medija jedan od prekobrojnih mogao bi biti Argentinac Martin Demichelis, koji je nezadovoljan malom minutažom i sve je bliži odlasku.

"Možda je bolje da napustim klub ukoliko mi neće dati priliku, želim igrati," kazao je Gaučo.

Nagađa se kako će među otpisanima biti i netko od igrača kojima na koncu ove sezone ističe ugovor. Među njima je i hrvatski reprezentativac Robert Kovač, te Thomas Linke, Sammy Kuffour, Ze Roberto, Alexander Zickler i Mehmet Scholl.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙