FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Korčula - pronađeno tijelo ronioca

KORČULA, 10. studenog 2004. (Hina) - Tijelo Nikole Sardelića-Kraljevića(1943.) s otoka Korčule pronađeno je danas oko 16,30 sati u uvaliGršćica, kod mjesta Prižba, na jugozapadnom dijelu otoka Korčule, kakobeživotno pluta 15 do 20 metara od obale, izvijestila je večerasglasnogovornica Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka MarinaHalužan.
KORČULA, 10. studenog 2004. (Hina) - Tijelo Nikole Sardelića-Kraljevića (1943.) s otoka Korčule pronađeno je danas oko 16,30 sati u uvali Gršćica, kod mjesta Prižba, na jugozapadnom dijelu otoka Korčule, kako beživotno pluta 15 do 20 metara od obale, izvijestila je večeras glasnogovornica Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka Marina Halužan.

Prema prvim informacijama, ronio je na dah i na sebi je imao olovo, a od Korčulana se doznaje da je ronio kako bi osigurao svoju barku od jakog nevremena.

S obzirom na jako jugo i otežane vremenske uvjete kod otoka Korčule, tijelo smrtno stradalog ronioca Nikole Sardelića-Kraljevića i dalje se nalazi u moru, te se čeka razdanjivanje kako bi na mjesto događaja došla letjelica tipa "Pilatus" Ministarstva obrane i ronioci specijalci - ako je tijelo potonulo, istaknula je glasnogovornica Halužan

Uzorci ove nesreće istražit će se naknadno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙