FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VOGTS: U ŠKOTSKOJ SAM BIO USPJEŠAN

BERLIN, 10. studenog (Hina/Reuters) - Donedavni izbornik nogometnereprezentacije Škotske, Nijemac Berti Vogts u intervjuu je za njemačkilist "Bunte" svoj dvoipolgodišnji boravak na klupi Škotske procijeniouspješnim, te da će se vrijednost njegova rada pokazati u razdobljusljedeće četiri godine.
BERLIN, 10. studenog (Hina/Reuters) - Donedavni izbornik nogometne reprezentacije Škotske, Nijemac Berti Vogts u intervjuu je za njemački list "Bunte" svoj dvoipolgodišnji boravak na klupi Škotske procijenio uspješnim, te da će se vrijednost njegova rada pokazati u razdoblju sljedeće četiri godine.

"Moj rad na mjestu škotskog izbornika bio je vrlo uspješan, ali nažalost rezultati nisu bili adekvatni. Mislim da će se rezultati moga rada pokazati u razdoblju od tri do četiri godine", izjavio je Vogts.

Vogts je odstupio s mjesta škotskog izbornika 1. studenoga zbog "uvreda koje je doživio od strane maloga broja navijača".

U tri dosada odigrane utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2006. godine u Njemačkoj Škotska je pod Vogtsovim vodstvom osvojila tek dva boda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙