FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŠVEDSKA: ASSYRISKA IPAK POSTAJE PRVOLIGAŠ?

STOCKHOLM, 9. studenog (Hina/Reuters) - Klub bliskoistočnih imigranatau Švedskoj Assyriska, osnovan prije 30 godina, sljedeće bi sezonemogao prvi put u svojoj povijesti zaigrati u prvoj ligi.
STOCKHOLM, 9. studenog (Hina/Reuters) - Klub bliskoistočnih imigranata u Švedskoj Assyriska, osnovan prije 30 godina, sljedeće bi sezone mogao prvi put u svojoj povijesti zaigrati u prvoj ligi.

Assyriska je u nedjelju izgubila odlučujući dvoboj za ulazak u prvu ligu od Orgrytea, ali bi svejedno mogla postati član elitnog razreda švedskog nogometa, jer je Švedski nogometni savez zaprijetio Orebru da će ga izbaciti iz prve lige zbog financijskih problema.

Orebro ima rok od tri tjedna da riješi svoje financijske probleme ili će u suprotnom njihovo mjesto u prvol ligi zauzeti Assyriska.

Assyrisku su 1974. godine osnovali kršćanski imigranti iz drevne regije Asirije koja obuhvaća dijelove sadašnjeg Irana, Turske, Sirije i Iraka, te u klubu tvrde kako imaju navijače u 80 zemalja svijeta, odnosno svuda gdje su se nastanili emigranti iz Asirije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙