FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za ponedjeljak, 8. studenoga

ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja zaponedjeljak, 8. studenoga, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 8. studenoga, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Dvodnevni seminar o financiranju razvoja lokalne i regionalne samouprave u organizaciji Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD), (14,30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare ministra znanosti, obrazovanja i športa Dragana Primorca na kojoj će najaviti I. Kongres hrvatskih znanstvenika iz domovine i inozemstva, koji će se od 15. do 19. studenoga održati u Zagrebu i Vukovaru, (12 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare tri sindikata znanosti i školstva - Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama, Sindikata hrvatskih učitelja i Nezavisnoga sindikata znanosti i visokog obrazovanja - o pregovorima s Vladom RH o plaćama, osnovici i materijalnim naknadama te drugim sindikalnim temama,

(11 sati).

RIJEKA - Otvaranje 9. revije lutkarskih kazališta predstavom "Sunce djever i Neva Nevičica", čime će se obilježiti 130. godišnjica rođenja Ivane Brlić-Mažuranić, (19,30 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne - Uroš Andrić

Poslije podne - Sandro Lendler

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙