FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 6. studenog

ZAGREB, 6. studenog 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu,6. studenoga:
ZAGREB, 6. studenog 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 6. studenoga:

ZAGREB - Svečana ceremonija dodjele odlikovanja zaslužnim građanima Republike Hrvatske, (10 sati, Pantovčak 241).

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primit će grupu građana na kavu (11-13 sati, Ured Predsjednika, Pantovčak 241).

OSIJEK - Predsjednik Vlade Ivo Sanader sudjelovat će na izvanrednoj sjednici Sveučilišnoga vijeća osječkog Sveučilišta Josipa Juraja Strossmayera, (12 sati, Trg sv. Trojstva 3). Nakon sjednice, otići će u bivšu vojarnu Drava, budući sveučilišni kampus, obići će gradilišta nove zgrade Studentskoga doma i arheoloških iskopavanja na lokaciji za izgradnju nove zgrade Poljoprivrednoga fakulteta u Osijeku (12,50 sati, Svačićeva b.b). Nakon dolaska u bivšu vojarnu (13,35 sati) razgledat će novouređene prostore za potrebe sveučilišnih odjela iz znanstvenog područja prirodnih znanosti i Tehnologijsko razvojnog centra u Osijeku d.d. Dr. Sanader će svečano otvoriti i obnovljeni hotel Osijek (18 sati).

OSIJEK - Sastanak predsjednika HDZ-a Ive Sanadera s članovima županijskog odbora te predsjednika gradskih i općinskih odbora HDZ-a, (15 sati, Lučki prilaz 2).

ZAGREB - Glavni odbor SDP-a (10,30 sati, Iblerov trg 9) sutra bi, očekuje se, trebao službeno poduprijeti predsjedničku kandidaturu hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića te podržati sporazum o predizbornoj suradnji s HSS-om za lokalne izbore iduće godine. U stranci se doznaje i da će SDP prepustiti Mesiću odluku hoće li prihvatiti samo SDP-ovu potporu ili se odlučiti da i službeno bude predsjednički kandidat svih oporbenih stranaka koje ga podržavaju. Predsjednik SDP-a Ivica Račan i predsjednik Glavnog odbora Tonino Picula održat će i konferenciju za novinare (12,30 sati, Iblerov trg 9).

ZAGREB - Konferencija za novinare HSLS-a o predstavljanju predsjedničkog kandidata te stranke, (12 sati, Zrinjevac 17).

RIJEKA - Konferencija za novinare HSP-a na kojoj će govoriti predsjednik stranke Anto Đapić, (11 sati, hotel "Bonavia").

ZAGREB - Konferencija za novinare Nezavisnoga sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske o neuspješnom završetku pregovora za Kolektivni ugovor za zaposlenike u srednjim školama te o prekidu socijalnoga mira i najavi štrajka u srednjoškolskim ustanovama u RH, (10 sati, Trg maršala Tita 4).

ZAGREB - Dobrotvorna priredba "Noć tisuću večera" na kojoj će se kroz donacije i ulaznice za večeru prikupljati novac za razminiranje Hrvatske. Ta se priredba u Zagrebu održava četvrti puta, naziv je projekta nastalog na zajedničku inicijativu Canadian Landmine Foundation i United Nations Association SAD-a, (19,30 sati, hotel Opera, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Konferencija za novinare Inicijativnog odbora za osnivanje Hrvatskog saveza poljoprivrednih udruga, (12 sati, Amruševa 8).

GROŽNJAN - Dvodnevna konferencija o maslinovu ulju i zdravlju na kojemu će stručnjaci govoriti o značaju maslinovog ulja u prehrani i za zdravlje ljudi, (12 sati).

RIJEKA - Premijera opere "Carmen" Georgesa Bizeta u riječkom HNK-u, (19,30 sati).

ZAGREB - Svečano otvorenje međunarodnog festivala književnosti "Književnost uživo", koji Hrvatsko društvo pisaca organizira zajedno s Hrvatskim PEN centrom od 5. do 9. studenog, (13-15 sati, Muzej grada Zagreba).

Dežurni urednici:

prijepodne: Srebrenka Parlov

poslijepodne: Jasna Nahtigal

navečer: Milka Ćurković

telefon:01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙