FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KAHN - NISAM KRIV ZA PORAZ

MUNCHEN, 4. studenog (Hina/Reuters) - Vratar njemačke nogometnereprezentacije i munchenskog Bayerna, Oliver Kahn našao se na udarujavnosti nakon još jedne pogreške. Ovoga puta u dvoboju Bayerna iJuventusa kada je nakon udarca Ibrahimovića ispustio loptu, što jeiskoristio Del Pirero i postigao pobjednički pogodak ua Juventus u 90.minuti.
MUNCHEN, 4. studenog (Hina/Reuters) - Vratar njemačke nogometne reprezentacije i munchenskog Bayerna, Oliver Kahn našao se na udaru javnosti nakon još jedne pogreške. Ovoga puta u dvoboju Bayerna i Juventusa kada je nakon udarca Ibrahimovića ispustio loptu, što je iskoristio Del Pirero i postigao pobjednički pogodak ua Juventus u 90. minuti.

"Nisam kriv za pogodak. Lopta je bila vrlo jaka, a trava skliska. Bila je to vrlo nezgodna lopta koju je bilo teško umiriti," branio je Kahn.

Zbog promjenjive forme i niza pogrešaka, Kahn je izgubio mjesto na vratima njemačke reprezentacije. Novi izbornik Jurgen Klinsmann više vjeruje jedinici Arsenala, Jensu Lehmannu, što je izazvalo veliki napetost između vratara.

Za nešto lošije predstave obojice vratara u posljednje vrijeme trener Bayerna, Felix Magath, optužio je upravo njemačkog izbornika.

"Klinsmann je svojim promjenama vratara izazvao veliku napetost. Jurgen mora jasno dati do znanja tko je broj jedan, a tko je rezerva, jer su obojica nezadovoljni i u svaku utakmicu ulaze s velikim pritiskom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙