FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUTU SUSPENDIRAN NA SEDAM MJESECI

LONDON, 4. studenog (Hina/Reuters) - Zbog pozitivnog nalaza nadopinškom testu rumunjski nogometni reprezentativac i sada već bivšičlan Chelsea, Adrian Mutu (25) suspendiran je na sedam mjeseci, tekažnjen sa 36.800 eura.
LONDON, 4. studenog (Hina/Reuters) - Zbog pozitivnog nalaza na dopinškom testu rumunjski nogometni reprezentativac i sada već bivši član Chelsea, Adrian Mutu (25) suspendiran je na sedam mjeseci, te kažnjen sa 36.800 eura.

Disciplinska komisija Engleskog nogometnog saveza (FA) potvrdila je kako je Rumunj bio pozitivan na kokain.

"Mutu je suspendiran na sedam mjeseci i mora proći kroz program rehabilitacije. Za vrijeme suspenzije, ali i nakon nje bit će nekoliko puta testiran i to uvijek nenajavljeno," poručili su iz FA-a.

Njegova suspenzija započela je 25. listopada, a završit će 18. svibnja iduće godine. Rumunjski internacionalac imao je sreće jer je Međunarodna antidopinška agencija (WADA) tražila da ga se kazni zabranom igranja u iduće dvije godine. Prošle sezone FA je suspendirao braniča Manchester Unirteda Ria Ferdinanda na osam mjeseci jer se nije pojavio na dopinškom testu, dok je prošle godine vratar Chelsea Mark Bosnich suspendiran na devet mjeseci zbog uzimanja kokaina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙