FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SUKOB DEL NERIA I CASSANA

RIM, 2. studenog (Hina/Reuters) - Na posljednjem treningu talijanskognogometnog prvoligaša AS Rome sukobili su se trener Luigi Del Neri inapadač Antonio Cassano.
RIM, 2. studenog (Hina/Reuters) - Na posljednjem treningu talijanskog nogometnog prvoligaša AS Rome sukobili su se trener Luigi Del Neri i napadač Antonio Cassano.

Do sukoba je došlo kada je Del Neri objavio sastav za ogled protiv Bayer Leverkusena u kojem nije bilo mladog napadača. Cassano je poludio kada je shvatio kako nije u početnoj jedanaestorici koja će se suprostaviti "Apotekarima", te je svašta izrekao treneru rimskog kluba.

"Nema ja što raspravljati sa Cassanom. Ja sam trener i ja odgovaram za rezultat. Igrat ćemo s dva napadača i to će biti Vincenzo Montella i Francesco Totti," kazao je Del Neri, te dodao "Totti i Montella su u prednosti jer igraju sjajno. Cassano se stalno buni, no mogao bi poraditi na svojoj formi."

Utakmica između Rome i Bayer Leverkusena igrat će se pred praznim tribinama Olimpijskog stadiona, jer su Rimljani kažnjeni zbog divljanja navijača za vrijeme utakmice s kijevskim Dynamom, kada je sudac Anders Frisk dobio nepoznatim predmetom u glavu, pa je utakmica prekinuta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙