FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HRVATSKA POSADA SA T-COMOM I TOYOTOM NA DAKARSKOM RELIJU

ZAGREB, 2. studenog 2004. (Hina) - U Zagrebu je danas potpisansponzorski ugovor kojom je tvrtka T-com postala glavni partnerhrvatske posade Zvonimir Martinčević - Marin Frčko, koja će nastupitina 27. izdanju najspektakularnijeg relija na svijetu Dakarkom reliju.
ZAGREB, 2. studenog 2004. (Hina) - U Zagrebu je danas potpisan sponzorski ugovor kojom je tvrtka T-com postala glavni partner hrvatske posade Zvonimir Martinčević - Marin Frčko, koja će nastupiti na 27. izdanju najspektakularnijeg relija na svijetu Dakarkom reliju.

T-com je ovim ugovorom omogućio dostojne uvjete Martinčeviću i Frčku, kako bi im se omogućio što bolji plasman na ovom velikom natjecanju, a putem T-Portala javnost će svakodnevno biti obaviještena o svim događanjima vezanima za sudjelovanje naše posade.

Martinčević i Frčko su već dvaput nastupili na Dakarskom reliu, no za razliku od prijašnjih sudjelovanja ovogodišnje će biti puno ambicioznije, jer će po prvi puta biti dijelom jedne momčadi, a vozit će potpuno novi automobil Toyota Land Cruiser od 220 KS, koji se radi u Parizu i u Hrvatsku dolazi početkom prosinca.

Ove godine će biti puno lakše jer smo jedan od 12 Toyotinih posada, tako da više nećemo sami popravljati i pripremati vozilo po završetku etapa, već će to raditi Toyotini mehaničari, kazao je vozač Martinčević, dodavši kako se sada konačno mogu i utrkivati sa najboljima, dok cilj ostaje isti - završiti ovaj naporni reli.

Dakarski reli započet će 1. siječnja u Barceloni, a prijavljeno je 230 motocikala, 165 automobila i 70 kamiona. Ruta će biti objavljena 17. studenoga, a već sada se zna da će karavana prolaziti kroz Španjolsku, Maroko, Mauritaniju, Mali i Senegal, sa ciljem 16. siječnja u Dakru.

Uime T-coma ugovor je potpisao član uprave T-HT-a i glavni direktor za financije Werner Hohenadel, nekad i sam vozač relija koji je 1985. bio pobjednik tadašnjeg Jugoslavenskog relija u Sarajevu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙