FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KUPAC TUŽIO VLASNIKA ZBOG "UKLETOG" STANA

HONG KONG, 2. studenog 2004. (Hina7dpa) - Kupac "ukletog" stana u HongKongu tužio je starog vlasnika, jer mu nije rekao da je s balkonastana pao i poginuo njegov četverogodišnji sin, objavili su mediji uutorak.
HONG KONG, 2. studenog 2004. (Hina7dpa) - Kupac "ukletog" stana u Hong Kongu tužio je starog vlasnika, jer mu nije rekao da je s balkona stana pao i poginuo njegov četverogodišnji sin, objavili su mediji u utorak.

Poslovni čovjek Aaron Shum odustao je od kupnje 1.3 milijuna dolara vrijednog stana u Hong Kongu saznavši od prijatelja za nesretnu dječakovu smrt.

On sada tuži vlasnika i agenta za prodaju nekretnina te traži povrat kapare od 38.500 dolara, piše list Sout China Morning Post.

Shum je na saslušanju rekao da mu je agent nekoliko puta pokazao stan i da ga je dvaput upitao ima li što čudno ili neobično u vezi s nekretninom.

Agent je odgovorio "ne" rekavši da vlasnik prodaje stan jer se seli u Australiju.

"Da mi je rekao za nesretan slučaj, osjećao bi se nelagodno i nikad ne bih kupio stan", rekao je Shum.

Vjerovanje u duhove rasprostranjeno je u Hong Kongu, pa kupci nekretnina često konzultiraju stručnjake za feng shui kako bi se uvjerili da u stanovima nema duhova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙