FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Nema više gužve na autocesti Zagreb-Slavonski Brod

ZAGREB, 2. studenog 2004. (Hina) - Na autocesti A3 Zagreb-SlavonskiBrod, promet prema Zagrebu od ponoći se odvija nesmetano i bezzastoja, a magla na pojedinim dionicama autoceste smanjuje vidljivostna svega 50 metara, izvijestio je 15 minuta iza ponoći Hrvatskiauto-klub.
ZAGREB, 2. studenog 2004. (Hina) - Na autocesti A3 Zagreb-Slavonski Brod, promet prema Zagrebu od ponoći se odvija nesmetano i bez zastoja, a magla na pojedinim dionicama autoceste smanjuje vidljivost na svega 50 metara, izvijestio je 15 minuta iza ponoći Hrvatski auto-klub.

Na ostalim cestama promet je također slabog intenziteta i odvija se bez zastoja, a ceste su pretežno suhe.

Magla u Gorskom kotaru na području Vrbovskog, Delnica i Gornjeg Jelenja također smanjuje vidljivost na samo 50-tak metara, pa valja voziti opreznije s obzirom na vlažne kolnike na dijelovima s maglom.

I u Posavini ima guste magle, posebice u istočnom dijelu.

Jadranskom magistralom kod Novog Vinodolskog promet se odvija izmjeničnim propuštanjem vozila, zbog odrona potpornog zida.

Na graničnom prijelazu Bregana osobna vozila na izlazu iz Hrvatske čekaju oko pola sata, a nešto kraće se čeka i na malograničnom prijelazu Bregana. Izlaz teretnih vozila iz Hrvatske pojačan je na GP Macelj.

Na svim prijelazima ostalim prijelazima nema dužih čekanja.

GP Donji Miholjac otvoren je za sve kategorije vozila.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙