FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 2. studenog

ZAGREB, 1. studenog 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 2. studenoga:
ZAGREB, 1. studenog 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 2. studenoga:

ZAGREB - Uoči 11. sjednice Hrvatskog sabora, koja je najavljena za srijedu, 3. studenog, sastat će se više saborskih odbora:

- Odbor za predstavke i pritužbe (9,30 sati),

- Odbor za rad, socijalnu politiku i zdravstvo (13 sati),

- Odbor za zakonodavstvo (12 sati),

- Odbor za ratne veterane (10 sati),

- Odbor za financije i državni proračun (14 sati),

- Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost (16,30).

Neke od tema koje će biti na dnevnom redu 3. sjednice Hrvatskog sabora, a koje će razmotriti odbori su Prijedlog zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskoga rata i članova njihovih obitelji; Prijedlog zaključka Hrvatskog sabora o povlačenju Republike Hrvatske iz Sporazuma o suradnji na provedbi projekta naftovoda "Družba" i "Adria"; prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sigurnosti prometa na cestama različitih predlagatelja - Kluba zastupnika IDS-a, Kluba zastupnika HSU-a, zastupnika Željka Pavlica te Kluba zastupnika HSS-a; Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zakupu poslovnog prostora s konačnim prijedlogom Zakona; Konačni prijedlog Zakona o zaštiti prava pacijenata; Izviješće o radu Vijeća HRT-a i o provedbi programskih načela i obaveza u razdoblju od 14. studenoga 2003. do 30. lipnja 2004.; Izviješće ravnateljstva o poslovanju HRT-a u 2003. te Izviješće neovisne revizije o obavljenoj reviziji financijskih izvještaja za 2003.; Prethodna suglasnost Hrvatskog sabora za potvrđivanje programa razgradnje NE Krško i odlaganja radioaktivnog otpada i istrošenog nukelarnog goriva.

ZAGREB - Sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća o proračunu za 2005. i o poreznoj reformi, (15 sati, Trg Sv. Marka 2).

ZAGREB - Konferencija za novinare ministra vanjskih poslova dr. Miomira Žužula u povodu medijskih spekulacija vezanih za odricanje državnih potraživanja u korist radnika u poduzeću "Imostroj" Imotski, (12 sati, Vlada RH, Trg Sv. Marka 2). Ministar Žužul jučer je odbacio napis objavljen na Index portalu vezan za poduzeće "Imostroj", ističući da je riječ o "hrpi izmišljotina" te je najavio tužbu.

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske stranke umirovljenika nakon razgovora vodstva stranke s izaslanstvom Svjetske banke, (10 sati, Frankopanska 7/I).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske narodne stranke o natječaju za treću GSM mrežu i autocestama, (10,30 sati Tomićeva 2/II).

RIJEKA - Ugovor o sufinanciranju gradnje vodovoda pitke vode Rijeka - Krk potpisat će predstavnici primorsko-goranske županije i Komunalnog društva Vodovod i kanalizacija (Adamićeva 10, 13 sati)

ZAGREB - U Društvu hrvatskih književnika ((DHK) predstavljanje knjige Mire Gavrana "Poncije Pilat", (12 sati, DHK, Trg bana Josipa Jelačića 7).

dežurni urednici na desku:

prijepodne: Milka Ćurković

poslijepodne: Neven Leskovar

navečer: Srebrenka Parlov

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙