FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PRIDE: MIRKO FILIPOVIĆ POBIJEDIO BARNETTA

ZAGREB, 31. listopada 2004. (Hina) - Hrvatski borac Mirko Filipovićpobijedio je na "ultimate fight" turniru High Octane u japanskojSaitami američkog hrvača Josha Barnetta sudačkim prekidom nakon 47sekundi borbe, javlja web-site nokaut.com.
ZAGREB, 31. listopada 2004. (Hina) - Hrvatski borac Mirko Filipović pobijedio je na "ultimate fight" turniru High Octane u japanskoj Saitami američkog hrvača Josha Barnetta sudačkim prekidom nakon 47 sekundi borbe, javlja web-site nokaut.com.

Prema tom web-siteu, popularni Cro Cop je brzo završio posao sa tri godine mlađim i 11 kilograma težim protivnikom, koji je predao zbog ozljede lijevog ramena, zarađenu u borbi na tlu. To je 13. pobjeda 30-godišnjeg hrvatskog saborskog zastupnika, a u karijeri u "ultimate fightu" ima po dva poraza i neodlučena ishoda, dok je Barnettu ovo drugi poraz u karijeri.

Inače, na vrlo jakom turniru u Saitami do pobjeda su došli ugledni borci poput Marka Hunta, Heatha Herringa, Ricardo Arona, a u glavnoj borbi večeri za naslov svjetskog prvaka u poluteškoj kategoriji Brazilac Wanderlei Silva je nokautom u drugoj rundi pobijedio Amerikanca Quintona Jacksona.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙