FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZOLI RED BRITANSKOG CARSTVA

RIM, 29. listopada 2004. (Hina/Reuters) - U ponedjeljak će britanskiveleposlanik u Rimu, u ime kraljice Elizabete, uručiti bivšem napadačuChelseaja Gianfrancu Zoli orden Reda Britanskog carstva. Orden mu sedodjeluje zbog iznimnog doprinosa koji je dao za vrijeme igranja ulondonskom klubu, priopćeno je iz britanskog veleposlanstva uItaliji.
RIM, 29. listopada 2004. (Hina/Reuters) - U ponedjeljak će britanski veleposlanik u Rimu, u ime kraljice Elizabete, uručiti bivšem napadaču Chelseaja Gianfrancu Zoli orden Reda Britanskog carstva. Orden mu se dodjeluje zbog iznimnog doprinosa koji je dao za vrijeme igranja u londonskom klubu, priopćeno je iz britanskog veleposlanstva u Italiji.

Zola je u Chelsea stigao 1996. godine. U sedam sezona u engleskom klubu postigao je 80 pogodaka, te je sudjelovao u osvajanju šest trofeja. U posljednjoj sezoni u Chelseaju postigao je 16 pogodaka.

Godine 2003. vratio se u rodnu Sardiniju, gdje igra za Cagliari, a u kolovozu ove godine na Stamford Bridgeu odigrao je oproštajnu utakmicu u dresu Chelseaja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙