FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MALLORCA ŽELI CUPERA

MADRID, 29. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Španjolski nogometniprvoligaš Mallorca svim se silama trudi da dovede argetinskog treneraHectora Cupera. Mallorca je početkom tjedna zbog niza loših rezultatakoji su klub doveli na pretposljednje mjesto prvenstvene ljestviceuručila otkaz treneru Benitu Floru.
MADRID, 29. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Španjolski nogometni prvoligaš Mallorca svim se silama trudi da dovede argetinskog trenera Hectora Cupera. Mallorca je početkom tjedna zbog niza loših rezultata koji su klub doveli na pretposljednje mjesto prvenstvene ljestvice uručila otkaz treneru Benitu Floru.

Cuper je vodio Mallorcu od 1997. do 1999. godine. U tom razdoblju s klubom je stigao do finala španjolskog kupa i Kupa pobjednika kupova. Također, Mallorca je pod njegovim vodstvom ostvarila najbolji plasman u španjolskom prvenstvu - treće mjesto. Nakon toga je otišao u Valenciju, s kojom je dva puta bio viceprvak Europe (2000. i 2001.), te u talijanski Inter. U listopadu prošle godine dobio je otkaz u talijanskom klubu.

Cuperov menadžer ističe kako je njegov klijent sklon dolasku u Mallorcu. "Mallorca je prvi klub s kojim smo razgovarali. Njemu se sviđa ideja o povratku, ali na stolu ima još pet ponuda i moramo ih sve razmotriti", izjavio je Cuperov menadžer Alejandro Camano.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙