FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet jutros srednje jačine

ZAGREB, 29. listopada 2004. (Hina) - Kolnici su u većem dijelu Hrvatskesuhi, vidljivost dobra, a promet uglavnom srednje jačine, izvijestioje jutros Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 29. listopada 2004. (Hina) - Kolnici su u većem dijelu Hrvatske suhi, vidljivost dobra, a promet uglavnom srednje jačine, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Djelomice mokrih kolnika ima u zapadnoj Istri i na pojedinim cestama u Lici - dionica autoceste Zagreb-Split, Gospić-tunel Sveti Rok.

Tunel Učka u potpunosti je prohodan za sve kategorije vozila.

Duž Jadranske magistrale i na cestama kroz gorja mogući su odroni zemlje i kamenja.

Na autocesti A6 Zagreb-Rijeka traju radovi na čvoru Oštrovica i na vijaduktu Svilno (dionica Orehovica-Kikovica), te se prema Rijeci vozi jednim trakom uz prometnu signalizaciju.

Na autocesti A1 Zagreb-Split obnavlja se kolnik na dijelu Otočac-Gospić, te se duž 168. i 177. km vozi pretjecajnim trakom.

Zbog asfaltiranja ceste na području Ernestinova, koje traje do 6. studenog, promet smjerom Osijek-Vinkovci i dalje se odvija obilazno preko Vukovara. Od 30. listopada do 2. studenog, za vrijeme blagdana Svih Svetih, cesta će biti otvorena.

Duž Zagrebačke obilaznice: čvor Jankomir-krak Lučko-Zaprešić, te na autocesti A3 Zagreb-Slavonski Brod promet povremeno usporavaju radovi na nekoliko dionica.

Danas na svim važnijim državnim cestama od 15 do 23 sata zabranjen je promet teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7.5 t.

Pojačan je promet teretnih vozila preko graničnog prijelaza Macelj na ulazu u državu a na Bajakovu na izlazu. Na ostalim graničnim prijelazima sva vozila prometuju bez zadržavanja.

GP Donji Miholjac otvoren je za putnički promet, dok je teretni još uvijek preusmjeren na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari moguće je obaviti na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙