FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BRAZILSKI NOGOMETAŠ KOLABIRAO ZA VRIJEME UTAKMICE I UMRO

SAO PAULO, 28. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Nogomet je doživio jošjedan tužan trenutak. Za vrijeme susreta 38. kola nogometnog prvenstvaBrazila između Sao Paula i gostujućeg Sao Caetana u 59. minutikolabirao je branič Sao Caetana 30-godišnji Serginho. Hitno jeprevezen u bolnicu, no liječnici nisu uspjeli spriječiti njegovu smrt.Preminuo je 40 minuta nakon što je dovezen u bolnicu. Nakon tognesretnog događaja utakmica je prekinuta.
SAO PAULO, 28. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Nogomet je doživio još jedan tužan trenutak. Za vrijeme susreta 38. kola nogometnog prvenstva Brazila između Sao Paula i gostujućeg Sao Caetana u 59. minuti kolabirao je branič Sao Caetana 30-godišnji Serginho. Hitno je prevezen u bolnicu, no liječnici nisu uspjeli spriječiti njegovu smrt. Preminuo je 40 minuta nakon što je dovezen u bolnicu. Nakon tog nesretnog događaja utakmica je prekinuta.

Prije samo osam dana Serginho je proslavio 30. rođendan. U Sao Caetanu je od 1999., kada je klub još bio u drugoj ligi. Sljedećih godina Sao Caetano je ušao u prvu ligu, a 2002. igrali su finale Libertadores kupa.

Prema prvim informacijama uzrok smrti 30-godišnjeg nogometaša je srčani udar.

"Tijekom rutinskog pregleda početkom godine otkriveno je da Serginho ima problema sa srcem. No, tada je bilo rečeno da su šanse da nešto krene po zlu manje od jedan posto", izjavio je vratar Sao Caetana Silvio Luiz.

U siječnju ove godine od srčanog je udara za vrijeme utakmice portugalskog prvenstva umro igrač Benfice i mađarske reprezentacije Miklos Feher, a lipnju prošle godine kamerunski reprezentativac Marc-Vivien Foe, koji je također imao problema sa srcem, kolabirao je i umro na utakmici Kupa konfederacija protiv Kolumbije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙