FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GOODYEAR LIGA - CIBONA SLAVILA U SPLITU, A ZADAR U ZAGREBU

ZAGREB, 27. listopada (Hina) - U susretima osmog kola košarkaškeGoodyear lige na rasporedu je bio dvostruki hrvatski obračun. CibonaVIP je pobijedila u Splitu 66:61, dok je Zadar protutnjao dvoranom uTrnskom i pobijedio Zagreb 91:79.
ZAGREB, 27. listopada (Hina) - U susretima osmog kola košarkaške Goodyear lige na rasporedu je bio dvostruki hrvatski obračun. Cibona VIP je pobijedila u Splitu 66:61, dok je Zadar protutnjao dvoranom u Trnskom i pobijedio Zagreb 91:79.

Nakon trijumfa u Zadru i Šibeniku, hrvatski prvak slavio je u još jednom dalmatinskom gradu, Splitu. "Vukovi" su u neizvjesnoj završnici na Gripama pobijedili Split CO 66:61. Splićani su u posljednjih 20 sekundi pri rezultatu 63:61 imali napad za izjednačenje, no Rančiću je ispala lopta i gosti su brzom kontrom razriješili pitanje pobjednika. Zagrebačku momčad predvodili su Vranković (18) i Žižić (13 koševa i 14 skokova), dok su najefikasniji u redovima "Žutih" bili Ukić (18) i Pašalić (17). Ciboni VIP je ovo bila šesta pobjeda uz dva poraza, dok je Split CO pri dni ljestvice s tek jednom pobjedom i sedam poraza.

Košarkaši Zadra odličnom su igrom slomili nepredvidivu momčad Zagreba i upisali petu pobjedu uz tri poraza. Gosti su bili bolji u sve četiri dionice igre. U prvoj su imali sedam, u drugoj koš, u trećoj devet, a u posljednjoj pet koševa prednosti, za ukupno uvjerljivih +20. Najefikasniji u redovima Zadra bili su Marko Banić (22), Kyle Hill (20), te Todor Gečevski (14). U redovima Zagreba više od deset koševa ubacili su tek Damir Miljković (25) i Joško Garma (12).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙