FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NA PRODAJU IME JUVENTUSOVA STADIONA

TORINO, 25. listopada (Hina/Reuters) - Nakon što je engleski nogometniprvak Arsenal prodao ime svog novog stadiona sponzorima, na isti sepotez odlučio i talijanski velikan Juventus.
TORINO, 25. listopada (Hina/Reuters) - Nakon što je engleski nogometni prvak Arsenal prodao ime svog novog stadiona sponzorima, na isti se potez odlučio i talijanski velikan Juventus.

Novi stadion londonskih "Topnika" zvat će se "Emirates Stadium", za što će zrakoplovna kompanija Emirates Airlines platiti Englezima 178.2 milijuna dolara.

"Arsenal je svima pokazao kako se na imenu stadiona može odlično zaraditi. Ponosni smo što smo mi prvi klub u Italiji koji se odlučio na taj potez," kazao je marketinški direktor torinske "Stare dame", Romy Gai. Juventus je za pronalaženje novog sponzor angažirao agenciju Envision, koja je surađivala i s Arsenalom.

Vodstvo Juventusa namjerava u iduće dvije godine u potpunosti renovirati stadion Delle Alpi, koji sada ima 70.000 mjesta. Nakon adaptacije imat će između 30 i 40.000 mjesta i bit će bez atletske staze, po uzoru na engleske stadione.

"Stadion će imati i 200 loža koje ćemo prodati uglednim kompanijama," dodao je Gai.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙