FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TENIS: KARLOVIĆ SA HRBATYEM, KOSTANIĆ SA BOVINOM

ZAGREB, 25. listopada 2004. (Hina) - Ovog tjedna igra se ukupno pet ATPi WTA turnira na kojima će nastupiti petero hrvatskih predstavnika,dok se preostalo petero oprostilo od natjecanja porazima ukvalifikacijama.
ZAGREB, 25. listopada 2004. (Hina) - Ovog tjedna igra se ukupno pet ATP i WTA turnira na kojima će nastupiti petero hrvatskih predstavnika, dok se preostalo petero oprostilo od natjecanja porazima u kvalifikacijama.

Ivan Ljubičić i Mario Ančić nastupit će na Davidoff Openu u švicarskom Baselu, no kako taj bogati turnir započinje tek u utorak zasad nisu poznati njihovi protivnici. Ivo Karlović će nastupiti u ruskom Sankt Petersburgu, gdje mu je ždrijeb u 1. kolu namijenio drugoga nositelja Slovaka Dominika Hrbatya, s kojim se dosad nije sastajao.

U Sankt Petersburgu su u 2. kolu kvalifikacija zaustavljeni Roko Karanušić i Željko Krajan - Karanušića je sa 6:4, 7:5 svladao Austrijanac Knowle, dok je Krajan zbog ozljede predao Čehu Vaneku.

Karolina Šprem i Jelena Kostanić igraju ovog tjedna na Generali Ladies Open WTA turniru u austrijskom Linzu. Kostanić će na teren već u ponedjeljak u dvoboju 1. kola sa devetom nositeljicom Ruskinjom Jelenom Bovinom, koja ju je dosad u dva navrata pobijeđivala u Sydneyu (2001) i Zuerichu (2002). Šprem za prvu protivnicu ima Amerikanku Meghann Shaughnessy, s kojoj se u karijeri sastajala triput - ove godine je dobila dvoboje u Wimbledonu i Berlinu, a lani je izgubila na US Openu.

U 2. kolu kvalifikacija Linza Silvija Talaja je poražena od Slovakinje Suche 6:2, 7:6 (3), dok je zbog ozljede Sanda Mamić predala Slovakinji Hrozenovoj. U 1. kolu kvalifikacija Seat Open turnira u Luxemburgu Ivana Abramović je poražena od Nizozemke Krajicek 6:3, 6:4.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙