FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUTU: NEĆU DOBITI OTKAZ U CHELSEAJU

LONDON, 22. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Rumunjski nogometnireprezentativac Adrian Mutu, koji je bio pozitivan na doping kontroli,izjavio je kako ne vjeruje da će dobiti otkaz u Chelseaju.
LONDON, 22. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Rumunjski nogometni reprezentativac Adrian Mutu, koji je bio pozitivan na doping kontroli, izjavio je kako ne vjeruje da će dobiti otkaz u Chelseaju.

"Moja budućnost u Chelseaju je neizvjesna. Siguran sam da neću dobivati plaću za vrijeme trajanja suspenzije, ali ne vjerujem da ću dobiti otkaz. Vjerojatno ću se vratiti u Italiju", izjavio je Mutu, koji je u momčad londonskog premierligaša stigao u ljeto prošle godine iz Parme.

Problemi za Mutua nastupili su dolaskom trenera Josea Mourinha. Portugalski stručnjak posjeo ga je na klupu za pričuve i Mutu je u ovoj sezoni skupio tek dva nastupa za londonski klub. Oba puta ušao je u igru kao zamjena. Odnosi između njega i trenera postali su sve zategnutiji, a Mutu je čak i fizički nasrnuo na Mourinha.

"Moram priznati da sam prijetio treneru. Kazao sam mu da se pripazi ako bude ikad putovao u Rumunjsku. U trenutko ludila skoro sam ga udario. No, sad sam puno smireniji. Nemam ništa protiv trenera", kazao je Mutu, odbacivši tvrdnje kako je bio pozitivan na kokain.

"Nije u pitanju kokain. Uzimao sam nešto da bi se osjećao bolje, ali još nije vrijeme da vam kažem što", dodao je Mutu, koji čeka da mu Engleski nogometni savez odredi kaznu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙