FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MORIENTES NIJE NA PRODAJU

MADRID, 21. listopada (Hina/Reuters) - Čelnici španjolskog nogometnogvelikana Real Madrida, demantirali su napise pojedinih novina da će usiječnju prodati Fernanda Morientesa.
MADRID, 21. listopada (Hina/Reuters) - Čelnici španjolskog nogometnog velikana Real Madrida, demantirali su napise pojedinih novina da će u siječnju prodati Fernanda Morientesa.

"Fernando nije na prodaju. On je vrlo važan igrač i nema šanse da ga prodamo," poručili su sa Santiago Bernabeua.

Morientes je prošle sezone bio posuđen u Monaco, a nakon odličnih partija u dresu momčadi iz Kneževine vraćen je u redove Kraljevskog kluba. Međutim, uz Raula i Ronalda, te dolaskom Michaela Owena ponovo je osuđen na skromnu minutažu zbog čega se počelo nagađati kako će u siječnju napustiti Madrid.

"Prošla sezona koju sam proveo na posudbi u Monacu je nešto najljepše što mi se moglo dogoditi. Imao sam odličan odnos s trenerom Deschampsom, suigračima i navijačima. Znam da su mi vrata Monaca uvijek otvorena i ako budem morao ponovno otići iz Reala, moj prvi izbor je Monaco", izjavio je Morientes. Veliki interes za njegove usluge pokazao je i Liverpool.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙