FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CAPELLO RAZOČARAN NAVIJAČIMA

TORINO, 20. listopada (Hina/Reuters) - Premda je Juventus nastaviopobjednički niz u Ligi prvaka ubilježivši u dvoboju protiv Bayerna itreću pobjedu, trener torinske Stare dame jednim detaljem ipak nijebio zadovoljan.
TORINO, 20. listopada (Hina/Reuters) - Premda je Juventus nastavio pobjednički niz u Ligi prvaka ubilježivši u dvoboju protiv Bayerna i treću pobjedu, trener torinske Stare dame jednim detaljem ipak nije bio zadovoljan.

"Bilo je tužno gledati prazne tribine stadiona Delle Alpi. Zaista mi nije jasno da je dvoboj protiv jedne od najuglednijih europskih momčadi pratilo tek nešto više od 18.000 gledatelja," čudio se Capello.

Juventusov dom prima 67.000 gledatelja i zaista je izgledao otužno za vrijeme dvoboja bivših europskih prvaka. No, utakmicu protiv Maccabi Tel Aviva pratilo je još manje gledatelja, tek 6.494.

"Nadam se kako će naše pobjede vratiti navijače na stadion. Premda sumnjam kako se radi o našim igrama. Publika u Torinu je navikla jedino na uspjehe i nju zanimaju tek velike stvari," dodao je trener Juventusa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙