FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NIZOZEMSKA: VAN GAAL ODSTUPIO S MJESTA DIREKTORA

AMSTERDAM, 20. listopada (Hina/STA) - Nizozemski nogometni stručnjakLouis van Gaal podnio je ostavku na mjesto tehničkog direktora Ajaxanakon samo godinu dana provedenih na toj poziciji.
AMSTERDAM, 20. listopada (Hina/STA) - Nizozemski nogometni stručnjak Louis van Gaal podnio je ostavku na mjesto tehničkog direktora Ajaxa nakon samo godinu dana provedenih na toj poziciji.

Van Gaal, koji je u prvoj polovici 90-ih godina kao trener s Ajaxom osvojio tri naslova prvaka Nizozemske, Ligu prvaka, te Kup UEFA, odstupio je s mjesta direktora zbog neslaganja sa sadašnjim trenerom Ronaldom Koemanom.

Van Gaal smatra da Ajax već ove sezone, usprkos pomlađenoj momčadi, treba imati cilj ulazak u polufinale Lige prvaka, dok Koeman smatra da je to previsoka ambicija.

Nizozemski mediji špekuliraju kako je Van Gaal podnio ostavku kako bi se vratio trenerskom poslu. Kao moguća nova odredišta spominju se njemački ligaši Hamburger SV, koji je nedavno smijenio Klausa Toppmoellera, Bayern, u kojemu nisu zadovoljni radom Felixa Magatha, te londonski Chelsea koji pod vodstvom Josea Mourinha niti izbliza ne igra u skladu s očekivanjima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙