FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 19. listopada

ZAGREB, 18. listopada 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 19. listopada.
ZAGREB, 18. listopada 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 19. listopada.

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić bit će nazočan na IX. hrvatskom simpoziju o osobama s invaliditetom (hotel Golden Tulip Holiday u 9 sati).

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić posjetit će Vojni ordinarijat. Nakon razgovora s predstavnicima Vojnog ordinarijata predviđena je izjava za medije (Ksaverska cesta b.b. u 11,30 sati).

ZAGREB - Ministar obrane Berislav Rončević prima u posjet kolegu iz Bosne i Hercegovine Nikolu Radovanovića. Nakon sastanka predviđena je izjava za medije (zgrada MORH-a, Trg kralja Petra Krešimira IV. broj 1 u 16,10 sati).

ZAGREB - Liberalna stranka održat će konferenciju za novinare o predstojećem stranačkom saboru (prostorije stranke, Ilica 16 u 11 sati).

ZAGREB - Međunarodna izložba "Stoljeće gotike na Jadranu - slikarstvo u ozračju Paola Veneziana", nastala suradnjom hrvatskih i talijanskih stručnjaka otvara se u Klovićevim dvorima. Izložba obuhvaća 62 djela iz hrvatskih, talijanskih i slovenskih muzeja i galerija te crkvenih i samostanskih zbirka. zagrebačka izložba nadovezuje se na međunarodnu izložbu "Jadranski trecento i slikarstvo Paola Veneziana između istoka i zapada", koja je 2002. organizirana u Riminiju. (Galerija Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4 u 19 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙