FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BIVŠI IGRAČI LUGANA DUGUJU POREZ

BERN, 18. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Bivši igrači prvoligaša FCLugana, koji je otišao u stečaj 2002., duguju švicarskim poreznimvlastima milijun i 870.000 franaka. Porezni dug otkriven je za vrijemeistrage klupskih financija.
BERN, 18. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Bivši igrači prvoligaša FC Lugana, koji je otišao u stečaj 2002., duguju švicarskim poreznim vlastima milijun i 870.000 franaka. Porezni dug otkriven je za vrijeme istrage klupskih financija.

"Klub je dio plaća igračima isplaćivao u gotovini kako bi izbjegao plaćanje poreza. Budući da su igrači napustili zemlju ne postoji način da naplatimo taj dug. Jedino što možemo učiniti, ako otkrijemo adrese njihovih sadašnjih prebivališta, je zamoliti ih da nam uplate novac koji nam duguju. No, sumnjam da će oni na to pristati", izjavio je Stefano Pelli, porezni dužnosnik kantona Ticino.

Na listi onih koji duguju švicarskim poreznicima su bivši brazilski reprezentativni veznjak Mauro Galvao, ruski reprezentativac Igor Šalimov i napadač Monaca Mohamed Kallon.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙