FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 18. listopada

ZAGREB, 17. listopada 2004. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općegservisa Hrvatska za ponedjeljak, 18. listopada.
ZAGREB, 17. listopada 2004. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa Hrvatska za ponedjeljak, 18. listopada.

LOVAS - Obilježavanje 13. godišnjice stradanja Hrvata u srpskoj agresiji na Lovas 1991. godine. Tijekom srpske agresije i okupacije Lovasa i susjednog Opatovca, poginulo je 86 osoba od kojih je 24 osobe stradalo 18. listopada 1991. godine u Lovasu u minskom polju. Polaganje vijenca podno križa u nekadašnjem minkom polju na ulazu u Lovas predviđeno je za 9,30 sati.

RIJEKA - Konferencija za novinare Hrvatske stranke prava na kojoj će govoriti predsjednički kandidat te političke stranke Slaven Letica i dopredsjednik HSP-a Tonči Tadić (10,30 sati Hrvatska čitaonica na Trsatu).

VUKOVAR - Na Županijskom sudu u Vukovaru za 12 sati najavljeno je čitanje presude u postupku protiv Vladimira Duvnjaka (24), okrivljenog da je 20. veljače ubio vukovarski bračni par Katarinu (66) i Janoša (72) Sić. Glavna rasprava završena je 14. listopada pred sudskim vijećem kojim je predsjedao sudac Slavko Teofilović, a postupak se vodi od rujna. Duvnjaka optužnica tereti da je ubio supružnike Sić u njihovoj kući u Vukovaru iz koje je odnio oko 350 eura i 3000 kuna. Zajedno s Duvnjakom, koji se nalazi u pritvoru Okružnog zatvora u Osijeku, na optuženičkoj klupi nalazi se i Đorđe Crnogorac (22), od kojega je Duvnjak kupovao drogu i kojemu se sudi za trgovinu drogom.

ZAGREB - Konferencija za novinare povodom otvaranja izložbe " Stoljeće gotike na Jadranu - slikarstvo u ozračju Paola Veneziana" nastale suradnjom hrvatskih i talijanskih stručnjaka, a obuhvaća šezdesetak umjetnina talijanskih, slovenskih i hrvatskih muzeja i galerija te crkvenih i samostalnih zbirki (Galerija Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4 u 11 sati)

Dežurni urednici:

prijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙