FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KAZAHSTAN SE ŽALIO FIFA-I

LONDON, 16. listopada (Hina/Reuters) - Vodstvo Kazahstanskognogometnog saveza uputilo je žalbu Međunarodnoj nogometnoj federaciji(FIFA), te Europskoj nogometnoj federaciji (UEFA) na ponašanjedelegata za vrijeme utakmice protiv Albanije u kvalifikacijama zaSvjetsko nogometno prvenstvo 2006. godine.
LONDON, 16. listopada (Hina/Reuters) - Vodstvo Kazahstanskog nogometnog saveza uputilo je žalbu Međunarodnoj nogometnoj federaciji (FIFA), te Europskoj nogometnoj federaciji (UEFA) na ponašanje delegata za vrijeme utakmice protiv Albanije u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo 2006. godine.

"Norveški delegat, Tryrwe Boro je bio pristan. Ponašao se nekorektno," napisali su Kazahstanci u žalbi. Najviše prigovora imali su na činjenicu da je Boro uoči utakmice dozvolio Albancima razgovor sa sucima u svlačionici što je zabranjeno. Kazahstanci su imali prigovora i na samo suđenje jer austrijski sudac Fritz Stuchlik nije dosudio očiti jedanaesterac za domaćine. Albanija je pobijedila u Kazahstanu 1:0.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙