FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VOGTS OSTAJE, JARCEV PONUDIO OSTAVKU

GLASGOW, 14. listopada (Hina/DPA) - Niti posljednje "briljantno"izdanje škotske nogometne reprezentacije nije bilo dovoljno da čelniciŠkotskog nogometnog saveza (SFA) zahvale Bertiu Vogtsu na dosadašnjojsuradnji. Premda njegovu ostavku traže navijači, mediji, a sveglasniji su i prigovori igrača, SFA i dalje vjeruje njemačkomstručnjaku.
GLASGOW, 14. listopada (Hina/DPA) - Niti posljednje "briljantno" izdanje škotske nogometne reprezentacije nije bilo dovoljno da čelnici Škotskog nogometnog saveza (SFA) zahvale Bertiu Vogtsu na dosadašnjoj suradnji. Premda njegovu ostavku traže navijači, mediji, a sve glasniji su i prigovori igrača, SFA i dalje vjeruje njemačkom stručnjaku.

Škoti su na gostovanju u Moldaviji jedva izvukli bod i nakon tri odigrane utakmice nalaze se na pretposljednjem mjestu pete skupine kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2006. godine.

"Vogts ostaje i dalje izbornik. Nema smisla sada mijenjati trenera," poručio je izvršni direktor SFA-a. Škoti su otvorili kvalifikacije neodlučenim ishodom protiv Slovenije (0:0), porazom od Norveške (0:1), te remijem protiv Moldavije (1:1). Italija predvodi skupinu sa devet bodova.

"Snovi o plasmanu na World Cup ugasli su nakon tri utakmice. Škotska već dugo nije imala tako netalentirane igrače i izbornika," napisao je novinar Heralda.

Za razliku od Vogtsa, njegov kolega na klupi ruske vrste, Georgij Jarcev je nakon debakla u Portugalu (1:7) podnio ostavku, međutim nakon razgovora s predsjednikom Ruskog nogometnog saveza (RFU), Vjačeslavom Koloskovima ipak je ostao za kormilom "Zbornaje".

"Jarceov je zaslužio novu priliku. Nije pošteno suditi nakon jednog lošeg dana," poručio je direktor reprezentacije, Aleksander Tukmanov.

Nakon tri odigrane utakmice Rusi su na četvrtom mjestu treće skupine sa 4 boda. U vodstvu su Portugal i Slovačka sa po deset bodova iz četiri ogleda, dok je Estonija na trećem mjestu sa sedam bodova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙