FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

WALES: GARY SPEED OKONČAO REPREZENTATIVNU KARIJERU

LONDON, 14. listopada (Hina/Reuters) - Kapetan nogometne reprezentacijeWalesa Gary Speed (35) nakon poraza 2-3 u Cardiffu od Poljske ukvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo objavio je završetaksvoje reprezentativne karijere.
LONDON, 14. listopada (Hina/Reuters) - Kapetan nogometne reprezentacije Walesa Gary Speed (35) nakon poraza 2-3 u Cardiffu od Poljske u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo objavio je završetak svoje reprezentativne karijere.

"Gotovo je. S obzirom da su izgledi da se kvalificiramo na SP praktično nestali, mislim da bi moje mjesto trebao zauzeti netko mlađi", izjavio je Speed kojemu je nastup protiv Poljske bio 85. u reprezentativnom dresu.

Ipak, Speed bi mogao ostati vezan uz reprezentaciju s obzirom da je jedan od najvećih kandidata za preuzimanje mjesta izbornika nakon što je Mark Hughes odlučio nadalje raditi samo kao manager Blackburn Roversa.

Speed, koji još uvijek aktivno igra za Bolton Wandererse, je izjavio da će, ukoliko dobije ponudu Nogometnog saveza Walesa, razmisliti o mogućem preuzimanju posla izbornika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙