FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB SLAVIO U PRODUŽETKU, POBJEDE ZADRA I ŠIBENKE

ZAGREB, 14. listopada 2004. (Hina) - Od pet hrvatskih predstavnika,koliko ih nastupa u Goodyear ligi, u susretima trećeg kola pobijedilisu Zagreb, Zadar i Šibenka Dalmare, dok su Cibona VIP i Split Croatiaizgubili.
ZAGREB, 14. listopada 2004. (Hina) - Od pet hrvatskih predstavnika, koliko ih nastupa u Goodyear ligi, u susretima trećeg kola pobijedili su Zagreb, Zadar i Šibenka Dalmare, dok su Cibona VIP i Split Croatia izgubili.

Zagreb je, u utakmici prepunoj obrata, u produžetku porazio beogradski Partizan 103:96 i tako upisao prvu pobjedu nakon dva uvodna poraza.

Gosti su u prvoj dionici imali deset koševa prednosti (23:13), no Zagreb se serijom 8:0 vratio u utakmicu. U ostatku utakmice je igra bila izjednačena, a momčadi su se izmjenjivale u vodstvu. U posljednjoj minuti Partizan je imao +4 (84:88), no igrači Zagreba su prvo smanjili na 86:88, a potom i presjekli napad gostiju, te košem Simona, 1,2 sekunde prije kraja, izborili produžetak.

Zagreb su predvodili Miljković (25), Marko Tomas (22), te Simon (19), dok su prvi strijelci Partizana bili Milojević (32) i Avdalović (21).

ZADAR - SPLIT CROATIA OSIGURANJE

Zadar je pobijedio Split Croatia osiguranje 81:56. Zadrani su dominirali od prve do posljednje minute. Domaćin je u utakmicu ušao bez Jakova Vladovića kojeg je temperatura udaljila iz momčadi, dok je ozljeđeni Šime Špralja sjeo na klupu samo radi popune sastava. No, to nije smetalo Zadru koji je u 5. minuti imao plus 11 (18:7).

Igra gostiju posve se raspala početkom treće četvrtine kada Zadar bježi na +24 (61:37). Do kraja susreta priliku su dobili i mlađi igrači, a zadarsku publiku na noge su podigli Hill, Johnson i Čiklić atraktivnim zakucavanjima. Najefikasniji u pobjedničkim redovima bili su Julius Johnson (16) i Kyle Hill (13) i Siniša Štemberger (13), dok su Split predvodili Damir Rančić (16) i Leni Roko Ukić (14).

ŠIBENKA DALMARE - HELIOS DOMŽALE

Prvu pobjedu upisala je i Šibenka Dalmare, koja je u dvoboju novaka u ligi svladala Helios Domžale 80:72. Šibenčane su predvodili Denis Toroman (37), Davor Vidačak (14), te Frano Čolak (14), dok je prvi strijelac slovenske momčadi bio Aleksej Laškević (21).

BUDUĆNOST - CIBONA VIP

Cibona VIP je nakon dvije pobjede upisala i prvi poraz. Budućnost je bila bolja i posve zasluženo je slavila u Podgorici 91:85. Najefikasniji među "Vukovima" bili su Andrija Žižić (25 koševa i 5 skokova), Andrej Štimac (20 koševa), te Branimir Longin (13), dok nitko od preostalih igrača nije ubacio više od 10 koševa. Prvi strijelac Budućnosti je bio Ivan Koljević s 29 koševa, Ninoslav Marjanović je ubacio 16, a Dragan Vukčević 15 koševa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙