FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FAH - najava fotografija za četvrtak, 14. listopada

ZAGREB, 14. listopada 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja začetvrtak, 14. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 14. listopada 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 14. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - 10. sjednica Hrvatskog sabora, (9,30 sati).

ZAGREB - Ministar obrazovanja, znanosti i sporta Dragan Primorac otvorit će videokonferenciju o znanstveno istraživačkim i razvojnim programima i inicijativama Europske unije, (9,30 sati).

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora objavljuje publikaciju "Tko je tko u hrvatskom novinarstvu?", a predstavit će je predsjednik HGK Nadan Vidošević, (11 sati).

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorit će 5. simpozij "Hospicij i palijativna skrb", (17 sati).

ZAGREB - Odsjek za povijest hrvatskoga kazališta Zavoda za povijest hrvatske književnosti, kazališta i glazbe HAZU-a i "Teatar u gostima" predstavit će monografije "Relja Bašić, 50 godina kazališnoga i filmskog stvaralaštva i "Teatar u gostima 1974. - 2004.". Istodobno će biti otvorena izložba "30 godina Teatra u gostima", (19 sati).

ZADAR - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić posjetit će grad Zadar.

BIZOVAČKE TOPLICE - Jubilarni 10. Sajam poljoprivrede, prehrane, hortikulture, ribolova, lovstva, ekologije i seoskog turizma "Agrozemlja" otvara se u Bizovačkim Toplicama, a na sajmu će do 17. listopada sudjelovati više od 250 domaćih i inozemnih izlagača. Sajam "Agrozemlja", u ime pokrovitelja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva, otvorit će ministar Petar Čobanković, (15 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Hrvoje Krstičević

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙