FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska, za četvrtak,14. listopada

ZAGREB, 13. listopada 2004. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijihdogađaja Općeg servisa vijesti Hrvatska za četvrtak, 14. listopada.
ZAGREB, 13. listopada 2004. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja Općeg servisa vijesti Hrvatska za četvrtak, 14. listopada.

ZAGREB - Nastavak 10. sjednice Hrvatskog sabora (Velika vijećnica u 9,30 sati) .

ZADAR -Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić posjetit će grad Zadar, a prema programu je predviđen razgovor s Upravom zadarskog Sveučilišta u zgradi Rektorata (Mihovila Pavlinovića bb u 11,25 sati) , zatim sudjelovanje na "Studentskoj tribini s Predsjednikom" u Svečanoj dvorani Sveučilišta (12 sati), te nazočnost otvaranju "Prvog kongresa Hrvatskih arhitekata" na kojem će se predsjednik Republike obratiti nazočnima i službeno otvoriti kongres. Izjava za medije predviđena je u predvorju hotela "Donat" u 13,55 sati.

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora objavljuje publikaciju "Tko je tko u hrvatskom novinarstvu?", a predstavit će je predsjednik HGK Nadan Vidošević (HGK, Bijeli salon Rooseveltov trg 2 u 11 sati) .

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorit će 5. simpozij "Hospicij i palijativna skrb", (Hrvatski liječnički dom, Šubićeva 9 u 17 sati).

ZADAR - Konferencija za novinare u povodu završetka 29. jesenskog plenarnog zasjedanja Hrvatske biskupske konferencije. Pod predsjedanjem predsjednika HBK-a, kardinala Josipa Bozanića, hrvatski biskupi raspravljali su o odgoju u sjemeništima i osnivanju katoličkog sveučilišta, imenovanjima za vijeća i komisije i drugim temama (hotel Adriana u 11,30 sati).

ŠIBENIK - Povjerenik Europske unije za proširenje Guenter Verheugen posjetit će Šibenik gdje će mu biti uručena povelja počasnog građanina Šibenika, a svečanosti će nazočiti predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader, ministar vanjskih poslova Miomir Žužul, te ministrica za europske integracije Kolinda Grabar Kitarović. Predviđeno je obraćanje nazočnima šibenske gradonačelnice Nedjeljke Klarić, ministra vansjkih poslova Miomira Žužula i predsjednika Vlade Ive Sanadera, te povjerenika EK za proširenje G. Verheugena, (Gradska vijećnica u 9,30 sati).

KARLOVAC/DUGA RESA - Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić održat će tribinu za poduzetnike na kojoj će predstaviti projekte za poticanje poduzetništva (dugoreško naselje Roganac bb, motel Roganac u 17 sati).

ZAGREB - Ministar obrazovanja, znanosti i sporta Dragan Primorac otvorit će videokonferenciju o znanstveno istraživačkim i razvojnim programima i inicijativama Europske unije (Medicinski fakultet, velika dvorana 1. kat u 9,30 sati ).

ZAGREB - Odsjek za povijest hrvatskoga kazališta Zavoda za povijest hrvatske književnosti, kazališta i glazbe HAZU-a i "Teatar u gostima" predstavit će monografije "Relja Bašić, 50 godina kazališnoga i filmskog stvaralaštva i "Teatar u gostima 1974. - 2004.". Istodobno će biti otvorena izložba "30 godina Teatra u gostima". Obje monografije uredio je Igor Mrduljaš (Muzejski prostor Palače Narodni dom, Opatička 18, Zagreb, 14. listopada u 19 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙