FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BLATTER KRITIZIRA BECKHAMA

LONDON, 13. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Predsjednik Fife SeppBlatter kritizirao je kapetana engleske nogometne reprezentacijeDavida Beckhama, koji je priznao da je namjerno zaradio žuti karton ukvalifikacijskoj utakmici protiv Walesa, jer je bio svjestan da ćezbog ozljede ionako izbivati sa utakmice protiv Azerbajdžana.
LONDON, 13. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Predsjednik Fife Sepp Blatter kritizirao je kapetana engleske nogometne reprezentacije Davida Beckhama, koji je priznao da je namjerno zaradio žuti karton u kvalifikacijskoj utakmici protiv Walesa, jer je bio svjestan da će zbog ozljede ionako izbivati sa utakmice protiv Azerbajdžana.

"To je u najmanju ruku razočaravajuće ponašanje. Beckham je uzor mladim nogometašima diljem svijeta i to ne priliči igraču kojeg se drži ambasadorom fair-playa. O tome ću razgovarati s predsjednikom Engleskog nogometnog saveza, no to je sve što mogu. Nažalost, Fifa ne može sankcionirati ovakve slučajeve", rekao je Blatter

Junak engleskog trijumfa u finalu SP-a 1966. Geoff Hurst naglasio je kako bi u njegovo vrijeme Beckham zbog ovakvog poteza bio kažnjen oduzimanjem kapetanske vrpce.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙