FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP U PLIVANJU: JOVANOVIĆ U FINALU NA 50M LEĐNO

ZAGREB/INDIANAPOLIS, 11. listopada 2004. (Hina) - Hrvatska plivačicaSanja Jovanović plasirala se u finale discipline 50m leđno naSvjetskom prvenstvu u malim bazenima u Indianapolisu. MladaDubrovčanka je u polufinalu plivala 22 stotinke brže negoli ukvalifikacijama i na kraju je imala šesto vrijeme polufinala - 28.26sekundi.
ZAGREB/INDIANAPOLIS, 11. listopada 2004. (Hina) - Hrvatska plivačica Sanja Jovanović plasirala se u finale discipline 50m leđno na Svjetskom prvenstvu u malim bazenima u Indianapolisu. Mlada Dubrovčanka je u polufinalu plivala 22 stotinke brže negoli u kvalifikacijama i na kraju je imala šesto vrijeme polufinala - 28.26 sekundi.

Najbolji rezultat polufinala ostvarila je svjetska prvakinja na 100m leđno Amerikanka Haley Cope, koja je plivala 27.14 sekundi, što je novi rekord svjetskih prvenstava.

Finale discipline 50m leđno na rasporedu je u utorak u ranim jutarnjim satima po hrvatskom vremenu.

Vanja Rogulj, koji je nastupio u polufinalu na 50m prsno, nije uspio ući u finale. Plivao je 28.03 sekundi, stotinku brže negoli u kvalifikacijama, no to je bio tek 15. rezultat polufinala. Najbrži u polufinalu bio je Amerikanac Brendan Hansen, s vremenom 27.24.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙