FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP PLIVANJE - SANJA JOVANOVIĆ I ROGULJ U POLUFINALU

INDIANAPOLIS/ZAGREB, 10. listopada (Hina) - Hrvatska plivačica SanjaJovanović plasirala se u polufinale utrke na 50 leđno na Svjetskomprvenstvu u 25-metarskom bazenu u američkom Indianapolisu.
INDIANAPOLIS/ZAGREB, 10. listopada (Hina) - Hrvatska plivačica Sanja Jovanović plasirala se u polufinale utrke na 50 leđno na Svjetskom prvenstvu u 25-metarskom bazenu u američkom Indianapolisu.

Mlada Dubrovčanka je isplivala četvrto vrijeme kvalifikacija - 28.48. Najbrža je bila Australka Haley Cope s rezultatom 28.24.

Plasman u polufinale izborio je i Vanja Rogulj na 50 metara prsno isplivavši 13. rezultat kvalifikacija (28.04). Plasman u polufinale s najboljim vremenom ostvario je Amerikanac Brendan Hansen (27.25).

Nažalost, preostala dvojica hrvatskih predstavnika, koji su nastupili u današnjim kvalifikacijama, nisu uspjela preskočiti prvu prepreku. Najbliži plasmanu među 16 bio je Aleksej Puninski koji je na 100 slobodno s rezultatom 49.60 zauzeo 17. mjesto. Plasman u polufinale Puninski je ispustio za devet stotinki sekunde. Bruno Barbić je u istoj disciplini isplivao rezultat 50.20, što je bilo dovoljno za 22. mjesto od 69 plivača koliko je nastupilo. Prvo vrijeme kvalifikacija isplivao je Amerikanac Jason Lezak (48.39).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙