FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

WTA TOKIO: LAK POSAO ZA ŠARAPOVU

TOKIO, 9. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Poput tajfuna Ma-on, kojiovih dana prijeti Japanu, wimbledonska je pobjednica Marija Šarapovaprohujala finalom WTA turnira u Tokiju. Sedamnaestogodišnja Ruskinjatrebala je samo 50 minuta da bi sa 6-0, 6-1 pobijedila AmerikankuMashonu Washington, kojoj je ovo bilo prvo finale u karijeri.
TOKIO, 9. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Poput tajfuna Ma-on, koji ovih dana prijeti Japanu, wimbledonska je pobjednica Marija Šarapova prohujala finalom WTA turnira u Tokiju. Sedamnaestogodišnja Ruskinja trebala je samo 50 minuta da bi sa 6-0, 6-1 pobijedila Amerikanku Mashonu Washington, kojoj je ovo bilo prvo finale u karijeri.

Šarapova je bila toliko uvjerljiva da je u prvom setu prepustila tek jedan poen Amerikanki na svoj servis. Također, američka tenisačica je tek iz šestog pokušaja osvojila gem na svoj početni udarac.

Šarapovoj, koja je jednako uvjerljivo slavila prošlog tjedna u Seulu, ovo je druga uzastopna titula, odnosno šesta u karijeri. Ujedno, ovo joj je bila prva obrana naslova, budući da je i prošle godine slavila u Tokiju.

"Za Šarapovu se ne može reći da se ističe pojedinim udarcima, radi se o svestranoj igračici koja je podjednako dobra u svim elementima. No, danas je igrala tako dobro da nisam imala nikakve šanse", kazala je Mashona Washington.

FINALE:

Marija Šarapova (Rus/1) - Mashona Washington (SAD) 6-0, 6-1

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙