FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SLOVENCI SE NADAJU USPJEHU, LIPPI NAJAVLJUJE POBJEDU

LJUBLJANA, 8. listopada (Hina/STA) - U taboru slovenske nogometnereprezentacije s mnogo optimizma dočekuju ogled protiv Italije ukvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo 2006. godine.
LJUBLJANA, 8. listopada (Hina/STA) - U taboru slovenske nogometne reprezentacije s mnogo optimizma dočekuju ogled protiv Italije u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo 2006. godine.

"Italija je jedna od najmoćnijih reprezentacija na svijetu, no vjerujem da možemo osvojiti bod. No, to ne znači da ćemo se braniti, idemo po pobjedu," kazao je slovenski izbornik, Brane Oblak, uoči ogleda u Celju.

Slovenci će protiv "Azzurra" nastupiti bez ozlijeđenog kapetana, Aleksandra Knavsa, a umjesto njega zaigrat će Željko Mitraković.

"Atmosfera u momčadi je sjajna, mi nemamo što izgubiti," dodao je Oblak, koji najviše strahuje od Gianluce Zambrotte i Francesca Tottia.

Njegov kolega na suparničkoj strani, Marcello Lippi prepun je pohvala za slovensku reprezentaciju, no od svoje momčadi očekuje jedino pobjedu.

"Slovenski igrači su odlično tehnički i taktički pripremljeni, ali ja od svojih igrača tražim pobjedu. Ništa drugo me ne zanima," kazao je strateg talijanske vrste.

U posljednjem međusobnom ogledu Slovenija je u Trstu prije dvije godine slavila 1:0. No, to je bio prijateljski susret.

"Ne brine me ta utakmica. Taj dvoboj nije imao natjecateljskog naboja, a i momčadi su bitno promijenjene," dodao je Lippi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙